Miss i publiceringen

Säger så här: de är jobbigt att cykla till Svegssjön!
Haha, cyklade med Madde på pakethållaren till svegssjön, har aldrig varit så död tror jag! Fy va trött jag va.
Hade iaf en trevlig kväll med grillning och mys :)

Idag blir de chill med Sarah och Madde tror jag, får se vad vi hittar på. Känner att jag måste göra någonting hela tiden nu, när jag har lov, haha måste ta vara på tiden :) Ikväll/inatt blir de film på gårn. Hoppas på en till trevlig kväll.

Haha detta var ett inlägg som skulle publicerats den 27 april, vilket den tydligen inte gjorde, hehe :h
ni får de ändå, annars måste jahg sudda allt, å de orkar jag inte nu.




Var ett tag sen jag skrev...haft fullt upp känns de som.
Hade en trevlig valborg och ett riktigt trevligt lov !

Alldeles nyss beställde jag en Onepiece, blev orange/persiko färg! Vilket jag tror kommer blir super coolt :h



sommarplaner? :h

fick pannkaka till frukost idag ^ vad kan va bättre?

Sitter och kollar på utlandsresor nu...åker nog till bulgaien i sommar och säger hej, vilket jag verkligen förtjänar, elr hur? så duktig som jag varit i höst !

Hade en riktigt trevlig igår med kubbspel och grillning, mysigt mysigt :)

Umgås med Sarah idag och få se vad vi hittar på, sola kanske? om vädret tillåter?
sa till pappa imorse, om de fortsätter vara så här fint väder framöver kommer sommaren bli otroligt lång, men de är ju bara bra iförsig :) Tror jag har planerat min sommar redan, haha men de är väl bra?

Bulgarien                                          jobba                            

jobba

Röd i ansiktet..??

Haha, duktig jag är..
tänkte mysa lite å ha ansiktsmask på mig, sen efter 20minuter tog jag bort den, å jag tror jag fick en chock, var lika röd som jag var innan jag tog bort den. och är fortfarande...varför!? :o

sitter och myser på balkonen nu med lite folk, senare blir de grillning, hoppas på en trevlig kväll :)

idag var jag mamma och pappa till funäs och tännäs kikade lite, en sån här liten roadtrip. Bara massa turister som man blir galen på ! kan varken parkera eller köra bil ! Usch usch usch !


Glad påsk

förlåt för att jag inte skrivit något på några dagar. Men de är så himla fint väder ute så att sitta inne framför datan hinner jag inte. Igår var jag ute hela dagen och krattade, putsade fönster på glasaltanen och stod i :) idag har jag oljat in trappen, staket och dörren, ni vet, man må ju tjäna ihop lite pengar om man ska överleva i denna värld:h

Nu är de snart middag, får se vad kvällen har att bjuda på. Blir kanske hemma? Spela lite kubb med familjen och bara ta de lungt? Lät som en bra idé tycker jag :) Imorgon blir de grillning med Sarah hoppas jag på :)

sitter här helt ofixad, men eftersom jag är så dålig på att lägga upp bilder här på bloggen, och ändå sitter på pappas datan kan ni få lite småbilder :h



Stressad hest?

Känner mig jätte stressad just nu, men ett kort inlägg hinner jag nog med.
blev ju inget igår..

Jag ska snart iväg och jobba, sen blir de bio. I´m number 4. någon som sett den? värd att se? Får hoppas på de iaf :)

Å imorgon får jag påsklov, de ska bli hur skönt som helst. ser framemot långa sovmornar!
Har inte så mycket planerat, åker till stan på torsdag och sen på fredag blir de sundsvall, birsta ! Shoppa gärnet :h haha nää, men shoppa lite iaf :h

Tandställningen gick sönder igår, så var upp idag till tandläkarn här, och skulle sätta tillbaka den, efter många minuter satt den fast och jag går ut. Kollar i spegeln och ser att jag är vit på insidan av läppen..går in igen och då säger hon att jag typ fått utslag av de där limmet hon använde -.- tack för de liksom !

Bara för att jag inte lagt upp en bild på länge :h

blev sur

okej, varit på bra humör hela kvällen..tills, jag dumt nog läser kissies blogg.
Nu är jag sur, nu är jag irriterad, nu är jag på dåligt humör !

de är svårt, de är komplicerat, jag vet inte?

När jag älskar mig själv har jag inte långt kvar att älska andra.


Påskmust och kakor :h

tog en rejäl sovmorgon idag, var helt död imorse när jag vakna, så ja vände om och somna, så får man göra ibland.
gick på skolan och hade matte, fick vara ute och då skulle vi räkna ut hur mycket de skulle kosta att lägga ut en gräsmatta där ishallen stod..vi kom fram till att de skulle kosta ungefär 500 000 typ. om de inte va mer? inte billigt de inte, puuh!

Nu ska jag äta lite goda LOOS kakor, de finns absolut inga godare kakor än dessa, helt sanslöst...ursäkta språket, men de riktigt KNULLAR i mun när man äter dom! :h

äppelsmak i munnen?

tack tjejer för en underbar kväll !
kände i början att kvällen att jag inte var på humör och ville hem och sova, men en kväll på gårn med Sarah Jenny Louise och Jennifer kan ju bara göra mitt humör bättre, vilket de gjorde!
Vi spelade lite med andra ord, tills vi kom på att de är skit kul att stoppa upp en tampong i näsan och sen stoppa de i vatten så tampongen svulnar, offret blev jag, så klart ! haha å vad vi skratta, tårarna spruta på mig och tampongen satt fast i näsan och ville inte ut, haha vi skratta nå makalöst.
Men vi tyckte inte de räckte, nej, så då skulle JAG (så klart igen) äta en matsked kakao, och försöka svälja, vilket så klart inte gick, kakao på golvet och ja, vi skratta återigen så tårarna spruta på oss.
räckte de då, nejnej, på diskbänken stod en flaska diskmedel, så vi blanda ut lite diskmedel med vatten för att se om de kom bubblor när man rapa, jag offret igen,drack lite, och lika fort som jag svalde de kom de upp igen, de var så jävla äckligt! fortfarande känner jag äppelsmak i munnen av diskmedlet, så kära läsare, drick aldrig diskmedel, även fast att de bara står att de är farligt för ögonen på flaskan, magen mår inte bra utav de..!
Jenny filmade så klart allting, så har ni tur (jag otur) så kommer de up på facebook, kanske tillåmed Youtube om jag har riktigt otur..haha nä men de var verkligen en toppen kväll, jag behövde de verkligen !

Bloggtorka?

Förlåt förlåt för dålig uppdatering. ska skärpa mig, men jag väntar ju på den där appen till IPhone, så kan ja blogga via mobilen, men jag har inte hört nå mer av de?

Jag ska snart iväg och jobba lite på bion, "hotell gyllende knorren" de är typ en julkalender om jag inte minns fel? :)

Jag har faktiskt ingen roligt att berätta tror jag? Jag tror jag har fått "bloggtorka" finns de nå som heter så? ja isf har jag fått de..



God kväll

ca 728 dagar kvar ! Jippey!

Hade nationella i engeskla i morse, gick bra hoppas jag på, sen hade jag prov i hemkunskapen, vilket verka gå bättre :) Jag Sarah och Julia gjorde en "Rosa bandet" tårta oxå, den blev väldigt god, kankse inte den nyttigaste, emn vad gör väl de? :h

Nu tycker jag att de kan bli helg ! <3
Torsdsag- Min älskade bror kommer hem!
Fredag-Disco för barnen på norra, och mys!
Lördag-Släkten kommer och de blir 130 års kalas, mamma+mormor=130 år ;)
Söndag-sovmorgon, sen jobba på bion.

Själv tycker jag de låter som en awesome helg !

gör mig på bra humör tack.

tror seriöst jag avlider snart. orkar inte med den här skiten längre :(
har haft den i en dag, bara 729 dagar kvar.

come and go.

klickade hem ett litet klädesplagg i fredags, som jag tänkte ha i helgen.
Vad tycks? :h och sen ett par svart elr bruna pumps till? :)


Har förövrigt haft en helt okej helg. var i stugan igår och körde massvis med skoter! och som de verka på isen nu, kankse de inte blir nå stuga till påsk? all snö försvinner ju,! :(
Senare kommer Sandra hit, myys ! Imorgon åker vi till Östersund, kanske hittar lite mer kläder? :h haha nej, jag har verkligen inga pengar, men får kankse smöra lite för pappa ^

Sandra berätta om en app på iphonen där man kunde leta skatter irl. Jag laddade ner appen och igår hittade jag, mamma och pappa en "skatt", helt otroligt, trodde de bara va bluff. Så nu har mamma sett att de finns en till "skatt" i närheten, så bara pappa är klar, ska vi tydligen åka och leta efter den.


En helt random rubrik

fredag, och de är helt underbart ! :)
sitter hemma hos Sarah nu och väntar på att hon ska bli klar, för er som inte vet så är sarah väldigt söt, men väldigt väldigt seg.'
Går ner på gårn sen, å som jag fick höra idag "mitt andra hem" haha, kanske stämmer? :h

Imorgon åker jag till stugan över dan. haha pappas kommentar  " jag tar med 15 liter bensin, så du har något att göra" de gillar vi :D


Tobias är söt !

Jag ljuger aldrig ! så de så !


Me and my drum

Sitter här och försöker få orken till att plugga.
Prov/läxförhör i Svenskan imorn..tycker de är alldeles för mycket prov och läxor nu.
Hade redovisning om Usa idag, och vad kastar jag inte ut mig? jo, "åh så kanske ni ser Big Ben?" Alla skrattar och jag kommer på att den finns i London..haha pinsamt, hej IG?

Hade en riktig skrattsrund på gårn idag, pratade om hur dum Sarah var mot mig när jag precis flyttat hit, eller så var de jag som dum och trodde på allt hon sa.Tillexempel att om man åt gräs så kunde man prata med hundar, så jag åt gräs men kunde fan inte förstå va hundar sa, så jag åt mer gräs. Sarah måste ha trott att jag var en dum idiot från landet "down under", undra vad hon tänkte egentligen. Men de är ju kul att vi kan roa oss med nu, ca 9 år senare ;)

Gammla goa minnen :')







Jag vill oxå fylla år !

Imorgon blir de friluftsdag i Lofsadalen, med massa skidåkning :)
Stannar i lofsadalen, och sover hos Sandra !

jag vet att jag inte är spec aktiv här i bloggen.
Men jag skriver när jag känner för de, och vad jag känner för. Annars är de som att jag är tvingad att skriva här, vilket jag inte skulle gilla ! haha

Å denna rubrik..

Förlåt för att jag inte skrivit något här på några dagar.
Har haft en toppen helg !
Fredag var hur kung som helst,kunde it blivit bättre ! måste bara göras om :)
Igår var jag och sandra hemma hela dagen och kvällen, myste till en as bra film !
Sandra åkte dessvärre hem idag, var ner en sväng på gårn och kika.

Nu ska jag göra klart Geografin, sen ta mig en lång och varm dusch !


RSS 2.0