Skit internet på mobilen...

När appen för IPhone äntligen kommer ut, dör mitt internet på mobilen, så ni får vänta några dagar innan jag börja mobilblogga :)
Sitter iaf på skolan nu, har nyss haft engelska prov och nu ska vi ha svenska. Slutar 11.30 idag, riktigt skönt!
I morgon kommer mamma på besök, och vad hon inte vet än, är nog att jag ska ta med henne på stan en sväng :h så slipper de göra så ont i min plånbok, hihi :h

Mobilblogg

Kolla va coolt, äntligen har blogg.se fixat iphoneapp, vilket gör att jag kan uppdatera oftare :)
Bara för de så lägger jag upp en bild oxå, på mina älskade vänner <3


Tisdaaaag

Hejsan,
blir ett snabbt inlägg, för mitt internet är så segt, så skyndar mig innan de dör helt.
var på stan idag, skulle göra lite ärende till mamma, och så åt jag lunch med min bror, riktigt trevligt.
haha å vad händer tror när jag är på stan, jo så klart spenderar massa pengar, haha usch så jag inte har råd egentligen, blev iaf tre leggings, samt ny foundation. Använder ju "true match" å förra gången jag köpte de, fick jag hjälp med rätt färg osv, så idag när jag skulle köpa ny, kom jag så klart inte ihåg vad min hette, så bad om hjälp, å så prova hon nån, vilken tydligen var perfekt, min färg och ja bla bla bla...litade så klart på henne, för de är ju deras jobb att kunna sånt där..när jag kom hem så visade de sig att de inte var samma som jag haft förut, men jag gav den en chans och provade, haha så klart var den liiite för mörk, men men den får väl duga.
Till helgen blir att stanna i Gävle, mamma kommer ner, och på lördag, har vi "skola" skulle på nån fotomässa. så mamma får följa med och coacha mig.
Nästa helg ska jag på utbildning med konfarledarna! ser faktiskt fram emot de! :D

14.49

Vill att klockan ska bli 15.40  så jag kan hoppa bussen, å ta mig till Gävle.
Jag vet inte vad som har hänt, men Sveg känns inte längre bra, känns som jag tappat allt jag lärt mig här, och alla jag kände..känns som jag helt enkelt inte bott här förut, de e jätte sjukt och jag vill så klart inte känna så, vet inte alls vad som hänt. Istället vill jag till Gävle, för där känns allt mycket mer hemma nu. Men de är kanske de som händer när man flyttar.Man tappar allt på vägen.
Igår iaf åkte jag motorcykel med pappa, riktigt kul faktiskt, rensade tankarna rejält!
Sen på kvällen blev de filmmys med mamma och pappa, riktigt behövande.
Nu ska jag packa de sista, sen äta något, för sen borde ju klockan vara dags att hoppa på bussen? :h

skolan

Sitter på skolan och ska precis börja svenskan. Har haft gympa och de måste vara de tråkigaste i världen, vi typ gör ingenting...blääää :(
Har inte så mycket intressant att säga, de händer inte så mycket just nu, jag vaknar, går till skolan, kommer hem äter och sen sover. Ansträngade liv liksom :h haha
nu bli hasse arg, hejdå! :D

snyggast idag iallafall

sitter på skolan, helt osminkad å jätte snygg..eller? Lyckades somna om imorse, så kom så klart försent.
Har mediakommunikation, så ska skriva om en valfri film som berör en, å jag  valde "i taket lyser stjärnorna" tycker de är en jätte bra film, å man både skrattar och gråter till den.
Snart är de lunch och jag är superduper hungrig! men de va typ soppa till lunch..inte min favorit, men de finns väl typ kycklingsallad! :d
Sitter och funderar på vad jag ska äta resten av veckan, för jag må ju iväg å handla efter skolan, förslag på mat? :h

Hallooooo!

sorry för dåligt bloggande dom sista dagarna..
jag åkte iaf hem till sveg i torsdags, hade en helt okej men kort fredag. Sen igår hände väl inte så mycket, jag kollade på barnkanalen hela dagen, och jag måste bara säga, fyfan vad dåliga alla barnprogram har blivit! dom e ju jätte tråkiga...:( huvva stackars barn..
Ikväll åker jag tillbaka till Gävle, och till min egna lilla lya! :h

Försvunnen

Jag och Sanna var på bio igår, har aldrig hållt hennes hand så hårt! Var så jävla rädd uscha!
Men de var en riktigt bra film, rekomenderas verkligen att se.

Sitter på svenskan nu och gör person beskrivning på Ante och Christian.
Slutar två idag, men då blir de iväg på ett möte, och sen hem till Sanna som tog sig en sovmorgon!

Morgonens snyggaste bild!

siså där 4,5 timme kvar då..

@ skolan och chillar..

Har projekt hela dagen så sitter å pillar lite i Photoshop och indesign, riktigt skoj faktiskt. Även som de ser ut som skit, men som jag sagt å kommer säga ett tag fram över, man blir duktigare med tiden :)

Ikväll blir de gotacos med sanna, å bara mysa lite, sova tidigt tror jag oxå.


när man kommer till öknen, hittar man sand

Kollar på IDOL å väntar på att få se Jonathan :D

Har precis färgat sannas hår, verkar som jag kanske ska bli frisör? :h

Fick slut på ord nu...




Sveg <3

äntligen är de helg, och jag sitter just nu i min säng. hade en helt okej bra kväll igår. ikväll då blir de kräftskiva hos Alex och gissa om jag e taggad? :d saknat mina tjejer alldeles för mycket.

ja å just de, nu har jag ju typ avslöjat vad jag gjort för bus, så ni som inte hunnit träffa mig än ska få en bild, fast just de, nu kom jag på att Sarah inte har träffat mig än, så hon vet ju inget....så ni får vänta med bild, sorry sorry :h

Ska snart hoppa in i duschen, sen blir de att vänta på att mamma kommer hem, så jag kan göra klart läxan (knäppa ett liknande kort från när jag var liten) sen drar jag mig mot alex.

Imorn drar jag med mig Sanna till Gävle och hoppas på en bra vecka!

Men ja ni får en snabb redigerad bild, hahaha ja vet att den ser förjävlig ut, men kolla på mimmi å hanna ist ^^

Heldag i skogen med klassen <3

Hade en toppen dag med klassen i skogen, Teambudling. har aldrig varit med om nått så sjukt läskigt :o vi fick gå med ögonbindel vilket inte var så farligt, sen ställde dom oss vi ett träd, där fick vi stå ett tag sen kom dom och ledde en igen då skulle vi gå upp för en as brant trappa, vi hade då fortfarande bilndlar på, sen typ släppte/bar dom oss ner för nå som var så sjukt läskigt asså de var verkligen as högt, å jag som aldrig tänker mig för skriker rakt ut: "ahhhh jag har cameltoe! " å så börjar alla skratta å jag ser ingenting...fett läskigt..iaf sen när vi fick ta av oss bindlarna å såg upp på de där planket jag nyss åkte ner för fick jag typ panik, de var seriöst 3-4 meter högt :o haha men kul var de :)

Blev oxå bjuden på födelsedags middag igår av kära bror, rikitgt gott var de, och idag bjöd jagj han och trine på middag, så nu ska jag väl bara diska ihop allt, sen blir de nog gonatt tror jag :)

Imorgon åker jag hem till kära sveg och på lördag blir de inflyttingsfest hos Alexandra, myspys!

Har ni funderat nå då på vad jag har gjort för bus? kanske färgat håret blondt? eller gjort hårförlägning? kanske haft botox i läpparna? haha ni får fundera ett tag till ;)


en bild, har väl redan lagt upp den kanske? men tyckte de vart lite mycket text så ja... ;)

Hihi Maya har varit lite busig :h

hihi, ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag! de e nå helt crazy! Men jag ska inte säga nå.. utan ni kommer märka de med tiden! helt sjukt är de iaf! Ni måste ju få bli lite nyfiken...:h vill så gärna säga men nej de ska jag inte...!

Fick sovsällskap av hanna inatt, men klockan är nu 4.03 och jag kom precis ut ur duschen, haha får se när vi kommer i säng, om vi nu gör de..:p vilket jag inte tror.

Iaf, ett fet jävla grattis till min älskade bror som blir 22 idag! Och även ett fet grattis till Ricky! Hoppas ni får en bra dag och massa bra presenter. Jag ska hem till min bror på middag och mys, så de ser jag fram emot.


Photoshop

Har lektion i photoshop, tänkte att ni kanske ville se mina kuniga kunskaper :D

Före:


Efter:


De coolaste är ju att cykeln och min jacka är borta! :h
ja jag vet att de e min första bild å de får ni ha överseende med, de ser lite fail ut, men med tiden blir de nog bättre.

Myspys!

Har nyss ätit riktig god middag, haha varför valde jag inte hotell och resturang istället? joo kanske för att mina bacon alltid blir brända? ^^ hahah

Snart blir de IDOL å mys, har tänt lite ljus faktiskt, sen ska jag nog sova, är så otroligt trött på kvällarna, förstår inte? men tycker de är skönt, för då hinner jag inte få så långtråkigt :h

Inlägget får avslutas med några snygga bilder ;)





Resten av lägenheten

Hade ju glömt att visa min toalett och min säng ^^
så här har ni:




Haft en helt okej dag på skolan, matteprov, gick väl som de gick, bara att hoppas på de bästa :)

Smsade med Madde, å vi kom på att vi har massa att längta till, i helgen blir inflyttingsfest hos Alex och kräftskiva, sen vecka 38 kommer madde hit! :) Sen så kommer ju Sandra vecka 42, känns som de närmaste veckorna kommer bli toppen!

Funderar att gå ner på stan en sväng, bror fyller ju år på Onsdag hihi, vad ska man hitta på till han då? :s Hoppas han bjur på tårta? för de e väl ett måste när man fyller år? eller?


@ Skolan

Har just nu mediakommunikation, sitter och chillar lite :h
Dricker cola! hihi


Lägenheten

tänkte att ni kankse vill se min lägenhet?  :h





hade en underbar dag igår, var i sundsvall å shoppade lite :) kvällen tillbrigade hemma hos malin :) riktigt trevligt :)
Idag var jag å mamma på ikea å köpte lite nya saker till min lägenhet :) Jag är väl lite fattigare, men min lägenhet är rikare :)

Tog med mina små älsklingar som ni kan se på bild 2 :h nu känner jag mig inte lika ensam längre :)

Får se vad som händer ikväll, kankse kikar hanna förbi, skulle ju vara tevligt! :D

tågblogga

sitter på tåget nu, på väg till ljusdal.
har en påse bilar och en cola som får vara mitt sällskap :)
åhhh dom som sitter bredvid mig äter thaimat vilket luktar otroligt gott! är djup avundsjuk!! :(

Har haft en helt okej dag på skolan, började kvart i 11, hade två lektioner. Dock slutade vi halv fem..



M&M på bussturné

Har nog haft den mest upplevelsebara eftermiddan på länge. Jag och mimmi hade lite och göra så vi hoppa på en random buss, som tog oss till Bomhus, busschuförn trodde vi åkte fel, så ljög ihop nått att en kompis sa att vi skulle hoppa på ettan till valbo, men att vi hoppat på åt fel håll..haha sen vart jag grymt kissnödig..och ungefär efter 1 timme ocgh 30 minuter på samma buss var vi framme i Valbo..åt på donken..gick in på IKEA å checkade läget, gick in på köpcentert där de var as mörkt, tydligen hade stömmen gått och alla affärer var svart, haha vi gick vidare och sen tog jag bussen hem, 30 min.

Nu sitter jag i lägenheten, har precis pratat med en ny granne och läst brevetjag fått från min mamma! Älskar dej! <3

Engelska

Sitter på engelskan och skriver lite. Hasse är inte i klassrummet så varför inte göra ett snabbt inlägg här? ;)
Var hos tandläkaren imorse, gick väl helt okej bra.
Slutar 12 idag, så sen förmodar jag att jag går ner på stan..ska försöka hålla mig från shopping...

Lycka till idag nu Markus, hoppas allt går bra! Tänker på dej!


Haha ja just de, igår skulle jag ut å gå lite, hade på mig mina klackskor, och när jag går förbi ett hus med högt staket hör jag inifrån gården en liten tjej säga: Mamma, mamma de är en häst där ute!!! Haha jag börjar skratta för mig själv och inser att mina skor faktiskt låter som en häst....

RSS 2.0