Love in the pain?

Hej hopp!
Tänkte bara skriva att jag lever. Jag är ju så dålig på att uppdatera. Men de kommer snart, jag lovar.

Ny header.

Tackar Malin för att hon är så snäll och hjälper mig! Vad skulle jag göra utan dej? Ja just de, hitta nån som inte lägger ut snuskiga bilder, eller fula skrikande äckliga barn. Hoppas att ni slapp se de. Haha.

Funderar på att snart hoppa in i duschen, och sedan kolla några till avsnitt på One Tree Hill.
Hade kort dag idag, så efter skolan åkte jag och Mia hem till mig, gick och handlade lite mat till mig på ica, å så klart när jag ska betala märker jag att mitt ica kort ligger hemma, så de var ju bara att betala med mitt egna lilla fina kort, som jag egentligen inte alls hade råd med. Kul.
Nästa helg drar jag med mig MiaFia till Sveg. Hon är grymt nyfiken på att se vad Sveg har att erbjuda. På tal om Mia så stod hon och jag idag och diskuterade fåglar (fråga mig inte varför) så kom vi in på undelater och Papegojor, då Mia säger: Vad heter den här fågeln som är större än undelat, de är inte en papegoja....hon står och funderar ett tag och sedan säger hon: JA just de!, Parasit!  haha hmm..undrar vart denna fröken var på biologi lektionerna..vilket fall så kom vi inte på vad hon menade för fågel, så är de någon av er som vet vad hon menar, så säg gärna till!

Saknar dej, mitt gamla hår. Men snart så ses vi igen, hoppas jag!

Japp!

Ja, nu har jag fått de bevisat, hur otränad jag verkligen är. Sitter i skolan med träningsverk i både rumpa, ben, armar och rygg! Återstår att se hur jag klarar denna dag.
Slutar vilket fall halv 12 idag.


Se där ja!

Känns ju underbart att jag somnade halv tre, och vaknar nu (19.20). Blir galen på mig själv, jag som verkligen behövde sova inatt för jag sov inte så bra igårnatt...men nu kommer jag ju inte somna än på ett tag. Fml.

Hann iaf diska och städa undan innan jag somna, så nu har jag ett fiiiint kök!

Förövrigt, klarade jag båda idrottsprovet och ett test inför engelska nationella! Jag ligger i fas med matten, så just nu känner jag mig väldans duktigt!!


Nu ska jag försöka göra nån middag, vilket de är lite sent för, men magen ropar!


wild ones

Satt igår kväll och tittade på "Stjärnorna på slottet" med pappa. Och rätta mig om jag har fel, men är de inte så att nästan varenda kändis, har haft en jobbig uppväxt, eller något hemskt som hänt i deras liv. Jag menar titta tillexempel på "så mycket bättre" där berättar dom om allt hemskt som hänt, och de har ju alltid hänt nått liksom. Lika så på "stjärnorna på slottet" där sitter dom också och berättar allt vad som hänt dom, och så är de ju med varenda kändis, ta han Patrik Sjöberg, han är till och med skrivit en bok om sin uppväxt. Varför kan dom inte istället skryta om hur duktiga dom är när dom faktiskt är kändisar, tänk alla Svensson Svenssons som har haft en exakt lika jävlig uppväxt men inte lyckats blivit känd. Dom kanske inte har något bra att komma med, men jodå alla kändisar som lyckats med något ska ändå berätta hur jobbigt dom haft de...Har jag fel?!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, för idag blir de tillbaka till Gävle.
Och jag måste säga, att jag är å himla glad att jag vågade ta steget att flytta ensam till en stor stad. De trodde jag inte att jag skulle klara. Men jag måste tacka Mia som verkligen ställer upp för mig, när jag vissa dagar känner att jag vill hem, hem till mamma och pappa.
Men Gävle har verkligen förändrat hela mig, jag har blivit så mycket större, jag är så mycket mer självständig.
Även fast jag har haft de jobbigt där, och saknar mina kompisar och saknar min familj, så känner jag att jag gjorde rätt val.

Shake it out

tänkte just skriva ett jätte lång inlägg om nånting bra nu. Men kom inte på nå bra.

Mot sveg

Blev en extra dag i Gävle, tar snart tåget hem till Sveg. Känna den riktiga härjedalsk luften! Haha

Veckorna går bra fort nu tycker jag, vilket är ett plus, men de gör ju också att helgerna går ännu fortare..men snart är de sportlov, och de känns underbart!

Nu ska jag packa de sista, och sedan går ner till tåget!


New in

Efter en jobbig dag i skolan tog jag och Mia en sväng på stan.
Shopping är liksom lite terapi för mig just nu.
Blev iallafall ett par mjukisbyxor, super snygga! Sen en ny vinter/skid jacka!


Hamilton.

Lunch nu, och sen en lektion kvar. Känns gott.
Ikväll blir de bio med broder, Hamilton. Någon som sett den och vet om den är bra/värd att se?

Hade för övrigt skridskor på idrotten, och de gick som väntat. BÄST! haha nä men de gick helt ok bra.


En sten som lyftes från mitt hjärta.

jag blev helt plötsligt mycket mer gladare, och de kändes så bra. ♥

Inriktning, individuellt, jag blir galen!

Asså detta med val. Har 4 val att välja nu inför tvåan. Och jag är så inte säker på detta. Gaaah!

Sitter nu och lär mig massa nytt om analog kamera. Klockan går segt och bara ännu mer segare med tiden...


Tröjan du hatar

Hade tårtfika på skolan idag! Pantade alla våra burkar och de räckte till 4 tårtor, 4 läsk och några plastmuggar! Nästan en hel tårta blev kvar, så den överlämnade vi till MP2b.

De visade sig även att både jag ante och Jens tänkt på samma mönster imorse och alla hade röd/rutiga skjortor, ibland får man till de!
Mia kom även med den briljanta idén att vi skulle ha "mystorsdag" då vi ska bära myskläder, men ingen nappade.

Har precis ätit middag och efterrätt med Mia.
Haha å våra underbara konversationer kan man inte annat än att skratta åt. Vad skulle mina dagar fyllas med om inte Mia sa alla dessa tokigheter?

Nu blir de nog snart sängen så vi orkar upp imorgon.


Sometimes, i get a good feeling.

Försöka ta mig upp ur sängen och packa klart allt. Men nej, ligger nog kvar ett tag till. De är ju Söndag och enda tiden jag har att passa är bussen, och den går ju inte förän om några timmar.

Spelade Bandy på is igår, riktigt skoj, men gud så jobbigt de var, min kondis ligger inte på topp har jag märkt, kanske dags att ändra på de?
Sen blev de film hemma hos Sarah, såg en rätt så sagt värdelös film, "Heartless".
Och jag har fortfarande detta problem med min blogg att allt bara blir en GRÖT när jag publicerar de..orkar inte.

It's the colors you have

Beslutsångesten är på hög nivå. Köpa en Canada Goose jacka eller inte? Suttit nu i nästan en timme och letat på olika sidor efter billiga och bra. Hittat en nu på rean som jag är väldigt sugen på, men är de värt de? Gaah!
Idag tog jag mamma och pappa en roadtrip till Linsell. Sen blev de 3 rätters middag här hemma. Underbart gott.
Nu ska jag bara vänta på att Sarah hör av sig, så blir de ut på sveg en sväng, och se om de har något att bjuda på.

se där ja!

Underbart när man slutar tidigt, och sedan sover bort hela dagen. Somnade runt 1 och vaknade nu halv 5. Känns lovade att kunna somna ikväll.
Har i alla fall funderat lite, och jag har kommit på att jag längtar till februari månad. Väldigt mycket.

Har ju helt glömt bort att sumera 2011.
Januari 2011, jag gick i nian, hade ingen aning om vad jag skulle välja för gymnasium (valde rätt iaf). Hade precis fått min Iphone, kände mig nog ganska tuff med den..haha.
Februari 2011,vet inte hur de var denna månad, kommer ihåg att jag pluggade mycket. Var sjuk några dagar. Började ju som spinningledare, de saknar jag lite faktiskt!
Mars 2011, var överallt..hälsade på Kalle i Gävle, kände att jag var tvungen att lära mig hur staden såg ut, var hos Sandra i Lofsdalen, hos i Ida i Mora. Älskade min frisyr. Olyckligt kär, var jag tydligen också..?
April 2011, längtade till sommaren, tog grymt mycket egobilder.
Maj 2011, grymt skoltrött. sen började vi med nian showen, blev pepp igen! Sen hände inget annat..
Juni 2011, Månaden jag aldrig glömmer! Slutade nian, höll tal i kyrkan, grinade enormt när jag skilldes från klassen! Åkte till Sunny beach med Sandra!
Juli 2011, fick reda på att jag kom in på skolan här i gävle, fick lägenhet. Hade fullt upp var och varannan dag, åkte kors och tvärs över Sverige med mamma och pappa. Köpte mina underbara skor!!
Augusti 2011, fortsatte att åka runt med mamma och pappa. FLYTTADE till gävle, började ny klass, kände ingen. Saknade min Sandra grymt mycket. Fick denna mac dator! Köpte alldeles för mycket kläder..
September 2011, KLIPPTE av mig mitt underbara hår! gjorde av med mycket pengar på kläder, blev kär..
Oktober 2011, åt grymt mycket ben and jerrys. Sandra kom till Svergie! var fortfarande kär (tills jag insåg att de var fel kille jag blivit kär i)
November 2011, var väldigt deprimerad. längtade hem till mamma och pappa. Gömde sorgen med att Shoppa.
December 2011, åkte ambulans. Julafton. Fyllde år. det blev ett nytt år.

In da club?!

Andra dagen i skolan efter lovet, and i lööv it!

Jag och Mia var båda på speed humör efter skolan, så först blev de en roadtrip till södra bomhus, hände inte mycket där, så tillbaka i lägenheten lekte jag med mias hår, och hon lekte med mitt.

Imorgon ställer vi klockan på halv 7, för vara fit for fight och ta oss till skolan i tid!


And you learn

Jaha nähä då var dåliga Maya i farten igen på att uppdatera..

Kom i alla fall på idag, att gå på stan är farligt. Speciellt för plånboken. Min blir tom varje dag..och massa påsar bär jag istället, ska de vara så? Två dagar i rad, har jag nu kommit hem med något nytt, och jag förmodar att morgondagen blir de desamma, med tanke på att jag fick presentkort på Gina idag av bror och Trine! hoho
Idag blev de ett par nya skor, o dom tackar jag mamma och pappa för!

Lyx på hög nivå!

Har precis ätit gomiddag med Mia! Båda ligger här nu och har matkoma..haha

Var ner på stan en sväng också, och självklart så hitta jag saker. Bland annat en sjal och en svart/vit tunika. Unnade mig de eftersom de är skola imorgon.

Nu ska vi slå på One Tree Hill och mysa!


Karu Kari

Frulle bulle hos Mia Fia !
Mys pys!


What 2 do?

Vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Känner just nu, att jag inte vill veta hur detta lov slutar, eller hur denna dag slutar.

3 girls, 1 boy.


3 januari

Kan inget annat säga än att jag älskar lov. Man kan vara ute/uppe hur länge man vill, sova och kliva upp när man vill. Behöver inte tänka på nå arbete eller annat jobbigt. Man kan liksom göra de man känner för.
Jag går för övrigt runt och väntar på mitt körkortstillstånd, så jag får ut och göra Sveg osäker. JAG VILL ÖVNINGSKÖRA!
Nu ska jag i alla fall gå till tandis, och kolla så jag sköter mina tändisar.
Puss

2012

Nyårsafton började med en skotertur till svegssjön, men going folk.
Kvällen tillbringades hemma hos Alexandra med god middag och bra musik!
Nu är de 2012 och de ska jag göra till de bästa året!


RSS 2.0