Pinsamt...

haha har varit frusrerad över att inte haft någon tv, då jag idag fick reda på att jag använde mig av fel dosa -.-

Sitter just nu i lägenheten och funderar på vad kvällen har att bjuda på..näe just de ingenting förmodligen..haha.

Åker hem på fredag, sen på lördag blir de Sundsvall med bebis! Ska bara se till att jag inte gör av med nå pengar!!! :h vilket jag förmodligen inte kommer lyckas med..har seriöst gått å blivit shoppoholic! :(

bjuder på en ful bild då för att inlägget blev så kort...

shoppning..

blev lite shoppning igår, å även idag..haha sorry mamma :h

Gårdagens:
Kofta: Gina- 199 .-
Linne: Gina- 129.-
Legging: Lindex- 59.-
samt tre trosor.



Dagens:
Halsband: Glitter- 80.-
Örhänge(ringar): Glitter- 50.-
Örhänge(hänger bakom örat) 60.-
Trosor: Lindex- typ 120.- eller nå liknade :)




Blogg på svenskan :h

Sitter på skolan med en underbar mac, som bara är min! Har svenksa just nu får väl inte sitta här å blogg egentligen men kan inte låta bli :h
Fick min lägenhet i söndags så vad mer kan bli bättre just nu? Okej då, att sandra satt bredvid mig, då skulle jag verkligen leva mit liv men vecka 42 då jävlar! :D eller hur bejb?

Har haft fotografering igår, vilket ni kan se på inlägget under :)

Hade en underbar helg i Vålådalen! Underbart folk och underbara ledare. Längtar tillbaka så grymt mycket. Träffa folk som de var jätte länge sen man träffa, äta gott, bada i bubbelpool, basta, äta grymt mycket godis och vara uppe hela nätterna!

Fotografering på skolan






Muffins :D

sitter i brors lägenhet och slöar. har precist kommit ur duschen.
Blir en mysig hemmakväll nu, ska hjälpa Trine att baka muffins :h
Imorgon åker jag som sagt hem till Sveg, och de kan bli så att om jag inte får min dator imorgon kommer jag nog inte kunna blogga i helgen för jag ska ju till vålå å får nog inte ta med mammas dator. Men vi hoppas på att vi får våra datorer i morgon! :D

å imorgon ska vi ha skolfoto, känns lite läskigt att redan 5 dagen ta kort med klassen som man inte känner så jätte bra, men de blir nog bra :)


Ska skärpa mig, jag ska bara...

Var grymt länge sen jag skrev här nu, dags kanske?

Har hänt mycket sen sist. Jag har börjat på Borgrskolan, helt underbart. Klassen verkar toppen och även lärarna.
Sister just nu i datasalen och pillar med en mac dator. skit skön är den och jag älskar den. Snart får vi även en egen dator! då kommer jag förmodligen uppdatatera oftare.
På söndag får jag även min lägenhet. Ska bli skönt att få något eget!

Är ledig på fredag, för då drar jag till Vålådalen, åh gud vad de ska bli kul! Har längtat sen sist jag var där att få komma tillbaka.Hoppas bara på att få samma hus som förra gången! (lyxhuset) :h



Till min fru Sandra!
Jag saknar dej så otroligt mycket. Jag drömmde om dej inatt så tårarna spruta! Jag vill att du ska komma tillbaka till svergie och bo med mig! Jag vill inte att du ska bo 100 mil ifrån mig.
Jag minns så väl alla gånger vi skrattat och tokat oss. Alla gånger vi (du) köpt godis och vi kommer hem efter skolan och tar en powernap :h När vi tog massa kort på oss och när vi ska ut å de tar typ 1000 år att fixa sig.
Alla gånger du följde mig till stan. som den gången vi försov oss när vi skulle köpa julklappar, du låg å hade typ ångestattacker :o Haha jag saknar dej sjukt mycket!

Ingen som ska till Mora?

Hemma i Sveg :)

Behöver seriöst sljus till Mora, min älskade necesär blev kvar där, med hela mitt lliv i! åhh :( å min telefonladdare :( å min tröja? hur ska jag kunna överleva? :(


Ikväll ska jag umgås med Peter, önska att alla andra från klassen oxå kunde vara med. Saknar min klass så sjuk mycket.

Sitter å sjunger till coconut tree, problemet är att jag förstår inte hur dom uttallar alla ord, så de blir mest bara mummel..


Nedräkning..fortfarande 10 dar kvar

Bilblogga

sitter i bilen på väg hem till Sveg nu :)
Har varit hos syster i helgen riktigt mysigt, åkte go kart på lördagen, samt gick till stallet, å jag måste bara säga att jag absolut inte är någon hästmänniska. Visst jag kan tycke de är kul att rida å så, men när en hur stor häst som hels står bredvid mig och sen bestämmer sig för att gå ut ur stallet, haha har aldrig varit så rädd, jag skrek till ida att hästen smet, men jag själv stod kvar i stallet å bara glodde...
Sen när vi skulle åka därifrån hade ida ställt skorna på bilen, för att inte glömma dom, men när vi kommer hem hade ida glömt att hon ställt skorna på bilen...så de va bara att åka tillbaka å leta efter skorna, å jo då, som stod  mitt på vägen, jätte fint uppställda..haha !

Har haft en toppen helg, nu åker jag hem till sveg, å sen på Torsdag åker vi till Älvdalen på Motor och Musik festival :)


Nedräkning...10 dagar kvar sen går bussen mot Gävle och jag lämnar Sveg.


Mot Mora

Nyvaken, å snart ska jag iväg å äta luchmid med sarah :) För er som inte fatta min fina förkortning (lunch/middag).
Sen drar ja till Mora, bor i husvagn, åker gokart, shoppar, å hoppas på att dessa två veckor inte går allt för fort.

Kom hem 3 inatt med, haha snacka om att tiden går fort när man är här i sveg, sover bort dagarna, vilket ifs inte gör något, alla andra gör ju oxå de :p



Sveg? nått att längta efter?

Sorry för dålig uppatering, har varit i rättvik en vecka å har inte haft tid at bloggat.
Sitter hemma i Sveg nu, vilket är skönt,eller? åker bort imorgon igen...!
Men iaf, kändes rätt så jävla onödigt att komma tillbaka till den här lilla hålan, hinner vara hemma i typ 4 timmar sen är de redan massa rykten å skit på gång? vafan är de här? Snälla sluta bryr er om vad andra gör om de inte har med er att göra. Uscha!!!
Flyttar om 2 veckor å gud vad jag längtar, bort från sveg å skiten.
Kommer ju så klart att sakna alla härliga personer..:(

blev brottomt nu, vi höres!

RSS 2.0